/  Over Simplify

Over Simplify

Uw full-service reclamebureau

Simplify werd opgericht door de partners Steffi Vandamme en Jonas Verhulst. Simplify is gestart als bijberoep in 2014 en is sinds 2019 een vennootschap.

Jonas is al sinds 2014 actief in de marketingwereld en heeft 7 jaar gewerkt op de marketingafdeling van Bellewaerde te Ieper. Zijn ervaring in de marketing zet hij nu in om (nieuwe) bedrijven te helpen de juiste marketingstrategie te vinden en -boodschap te creëren, geheel in lijn met het merk van de klant.

Steffi is het artistieke brein achter Simplify en zorgt mee voor de creatieve input. Verder spitst ze zich voornamelijk toe op doopsuikers, geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, … Daarnaast beheert ze enkele specifieke projecten zoals Kraamcadeau’s Petit Moi en Photobooth De Lachdoos. Verder werkt Simplify samen met een team van gekwalificeerde en ervaren freelancers waardoor we zowel kleine zelfstandigen, KMO’s als grote (inter)nationale spelers op een gepaste manier kunnen ondersteunen.

Onze visie

Door de talloze oplossingen op de markt, ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Hier willen wij verandering in brengen. Als one-stop shop met een team van freelancers tot onze beschikking, bieden wij flexibiliteit, schaalbaarheid en gespecialiseerde kennis. Zo tillen wij samen uw bedrijf naar een hoger niveau.

Onze missie

Simplify wil als full-service marketingbureau fungeren als één contact voor al uw marketingoplossingen.

Samen met uw bedrijf zetten we ons in om de volledige marketing ondersteunen.

Klaar om uw merk een boost te geven?

Bent u klaar uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen met creative branding en hoogwaardig grafisch ontwerp? Met een persoonlijke aanpak en ruime expertise, verzorgt Simplify elk project tot in de puntjes. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ook voor vragen of opmerkingen staan wij elke werkdag voor u klaar.