/    /  Online tickets verkopen

Online tickets verkopen

Zonder extra kosten

U wenst online tickets te verkopen voor uw volgende evenement, maar zonder grote investering?

Onze ticketoplossing is helemaal op maat en bovendien gratis voor u als organisator: geen opstartkosten, geen maandelijkse fee, geen transactiekosten. Enkel de klant betaalt een extra servicekost per ticket. Dat betekent dat u altijd 100% van de ticketprijs ontvangt, rechtstreeks gestort op uw rekening!

Verkopen in 1-2-3

Onze ticketoplossing biedt een oplossing op maat van uw evenement en is zeer gebruiksvriendelijk. Uw klanten kopen letterlijk in 1-2-3 stappen hun tickets. De mogelijkheden zijn bovendien ook zeer uitgebreid: gaande van een aangepaste layout tot het versturen van gratis tickets, een digitale wachtrij bij grote drukte en makkelijk scannen via uw smartphone.

Heeft u specifieke noden of wensen gelinkt aan uw evenement? Dan bespreken we graag hoe we die voor u mogelijk kunnen maken. Contacteer ons vrijblijvend.

Verkoop op uw eigen website

Uw ticketshop wordt opgezet onder uw eigen domeinnaam (bv. https://tickets.uwwebsite.be), geheel in uw eigen huisstijl. Hierdoor voelt alles zeer vertrouwd aan voor uw klanten.

De tickets kunnen bovendien worden verstuurd vanuit uw eigen emailadres.

Tickets met capaciteit & op naam

Verkoop een onbeperkt aantal soorten tickets met verschillende tarieven. U kunt deze netjes groeperen in verschillende categorieën. Wij bieden bovendien de mogelijkheid om een maximum aantal per ticket in te stellen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw capaciteit.

Alle tickets zijn voorzien van een bezoekersnaam om fraude te voorkomen. Wenst u extra informatie te vragen zoals bv. kledingmaat, postcode, enz., dan is dit uiteraard ook mogelijk.

PDF ticket vouchers op maat

Wij ontwerpen de PDF ticket vouchers helemaal op maat van uw evenement. Ze worden voorzien van uw logo, huisstijl, sponsors, enz. waardoor ze helemaal aansluiten bij uw event.

Bovendien zijn onze PDF vouchers dynamisch. Wenst u een ander kleur per tickettype? Of liever een andere mededeling hoe de voucher om te ruilen naargelang de publiekszone? Alles is mogelijk!

Makkelijk & snel gratis tickets versturen

U verdeelt gratis tickets onder uw sponsors, medewerkers en pers? Via onze tool kunt u makkelijk uitnodigingen sturen: u geeft het emailadres en aantal gratis tickets in, en vervolgens ontvangt de genodigde een mail met unieke promocode. Aan de hand van deze promocode kan de klant dan een beperkt aantal gratis tickets aankopen.

Organiseer een pre-sale

Wenst u een bepaalde groep voorrang te geven bij de ticketverkoop, dan bieden wij de mogelijkheid om een pre-sale te organiseren. Via een unieke link, al dan niet met paswoord, kunnen deze klanten hun tickets reeds aankopen voor de officiële start van de ticketverkoop. Op die manier zijn ze zeker van de beste plaatsen.

Digitale wachtrij

Niemand houdt van een haperende website. Klanten verliezen hun geduld, betalingen lopen vast, en het is niet goed voor uw imago.

Daarom is onze oplossing voorzien van een digitaal wachtrijsysteem. Wordt het te druk op de website, dan wordt de wachtrij automatisch ingeschakeld. Zo kunnen alle aankopen vlot worden afgehandeld.

Scanbaar via smartphone of scanners

De PDF ticket vouchers zijn voorzien van een unieke barcode of QR-code. Deze is scanbaar via onze gratis mobiele applicatie op iOS en Android.

Wenst u toch liever traditionele scanners te gebruiken? Uiteraard is dat geen probleem. Wij ondersteunen ook bluetooth scanners.

Beschikbaar in meerdere talen

Uw ticketplatform wordt standaard aangeboden in 3 talen: Nederlands, Frans en Engels. Wenst u een extra taal aan te bieden, dan is dit ook mogelijk.

Zowel de website, confirmatiemail als het PDF ticket worden vertaald.

Beheer makkelijk zelf uw ticketverkoop

Even snel de capaciteit verhogen? De prijs van een ticket aanpassen of nieuwe tickets toevoegen? Dat kan allemaal zonder onze tussenkomst. Uiteraard staan wij altijd klaar om u verder te helpen.

Verder kunt u ten alle tijde de verkoop opvolgen en uw klanten van support voorzien: opnieuw sturen van tickets, verifiëren van bestellingen, enz.

Voor evenementen met minder dan 500 tickets wordt er een opstartkost van € 180 (excl. 21% BTW) aangerekend.

Prijzen online ticketplatform

Wij leveren een online ticketplatform dat helemaal in lijn is met uw website en merk. De set-up en het onderhoud zijn volledig gratis*. Er wordt enkel een servicekost aangerekend aan de klant. Deze servicekosten bedragen tussen de € 1,00 en 10% van de ticketprijs per ticket en zijn afhankelijk van het aantal beschikbare tickets en ticketprijs.

Voor evenementen met minder dan 500 tickets wordt er een opstartkost van € 180 (excl. 21% BTW) aangerekend.

Hebben we uw interesse gewekt? Contacteer ons op voor een offerte op maat.

Opstartkosten Gratis*
Transactiekosten Gratis
Servicekosten voor de klant tussen € 1,00 – 10% ticketprijs

Deze richtprijzen zijn inclusief 21% BTW en niet bindend.

Enkele tevreden klanten

Klaar om uw merk een boost te geven?

Bent u klaar uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen met creative branding en hoogwaardig grafisch ontwerp? Met een persoonlijke aanpak en ruime expertise, verzorgt Simplify elk project tot in de puntjes. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ook voor vragen of opmerkingen staan wij elke werkdag voor u klaar.