/    /  Webdesign

Webdesign

Uw online visitekaartje

Uw website is vaak het eerste punt van contact met uw merk. Zo’n eerste indruk maakt u maar één keer. Een website die de waarden en doelen van uw merk weerspiegelt zorgt zo voor meer vertrouwen en herkenbaarheid onder uw bezoekers, en dus tot meer conversies!

Een goed gebouwde website helpt u bovendien hoog te scoren in de zoekresultaten, waardoor meer bezoekers uw bedrijf ontdekken. Wij leveren websites en webdesign op maat, indien gewenst gekoppeld met een gebruiksvriendelijke online shop.

Onze diensten als webdesign bureau

Wij ontwerpen gebruiksvriendelijke websites, webshops, landing pages en applicaties op maat met als doel uw bezoekers in trouwe klanten te veranderen. Onze websites worden gebouwd voor uw bezoekers en de zoekmachines, met als gevolg een hogere score in de zoekresultaten en meer bezoekers op uw website. Alle websites kunnen na oplevering heel eenvoudig zelf beheerd worden dankzij het gebruik van CMS WordPress.

Website

Om u een gebruiksvriendelijke ervaring te garanderen, bouwen wij al onze websites in WordPress, één van de meest gebruikte CMS-systemen ter wereld. Na oplevering bent u in staat uw professionele website volledig zelf te beheren en aan te passen.

Webshop

Webshops bouwen wij met WooCommerce, een uitbreiding op WordPress. Hierdoor kunt u ook uw webshop gemakkelijk zelf beheren en snel en eenvoudig producten toevoegen, verwijderen en bewerken.

Indien gewenst is een integratie met het bestaande offline kassasysteem, zoals Lightspeed mogelijk, evenals een directe integratie met online betaalproviders, zoals Mollie, en koerierdiensten als BPost, PostNL en DPD.

Landingspagina

Een landingspagina is een website bestaande uit 1 pagina, een zogenaamde onepager. Uw landingspagina kunnen wij naar wens zo eenvoudig en complex maken als u maar wilt, met als ultieme doel conversies voor uw product of dienst te verhogen.

Applicaties op maat

Bij Simplify veranderen wij uw idee in realiteit met op maat gemaakte applicaties, zoals boekhoudsystemen, online apps en meer. Alle applicaties worden op maat door ons ontwikkeld in Laravel.

Hoog scoren in Google (SEO)

Wilt u meer bezoekers trekken naar uw site? Wij kunnen u helpen hoger te scoren in Google met een grondige analyse van uw huidige site. Denk hierbij aan het technische en contextuele fundament van uw website, zoekwoordenonderzoek en meer.

Natuurlijk ontwikkelen wij ook nieuwe websites die volledige SEO-geoptimaliseerd zijn en 24/7 voor u werken om bezoekers om te zetten in klanten.

Onze projecten

Hieronder vindt u een greep uit de projecten die wij hebben verzorgd voor onze klanten. Zo vindt u hier websites, webshops, landingpages en applicaties op maat.

Is uw interesse gewekt? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Prijzen webdesign

Wij leveren websites, landingpages en applicaties die uw merk in de schijnwerpers zetten. Dit doen wij voor een prijs die wij redelijk achten voor u zowel als voor ons.

Onderstaande lijst webdesign prijzen zijn indicatief. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Webdesign
Website vanaf € 2.340
Webshop vanaf € 2.934
Landingspagina / Onepager vanaf € 1.350
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
SEO-analyse bestaande website
(Rapport met belangrijke insights, aanbevelingen en tips)
€ 180
Verbeteren SEO van bestaande website op aanvraag
Maatwerk
Applicaties op maat op aanvraag

Deze richtprijzen zijn exclusief 21% BTW en niet bindend.

Enkele tevreden klanten

Klaar om uw merk een boost te geven?

Bent u klaar uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen met creative branding en hoogwaardig grafisch ontwerp? Met een persoonlijke aanpak en ruime expertise, verzorgt Simplify elk project tot in de puntjes. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ook voor vragen of opmerkingen staan wij elke werkdag voor u klaar.