/    /  Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp

Een eerste indruk maak je maar één keer

Van een nieuw logo ontwerp tot aan reclamefolders, grafisch ontwerp zit in ons bloed. Bij Simplify helpen wij u designs te ontwerpen die uw bedrijf in de schijnwerpers zetten. Ontdek hier al onze diensten of neem contact met ons op voor ontwerp op maat.

Onze creatieve diensten als grafisch ontwerpbureau

Til uw bedrijf naar het volgende niveau met onze creatieve diensten op het gebied van branding en reclame. Logo’s maken, een volledige huisstijl of zelfs een ontwerp op maat, met onze expertise in alles op het gebied van grafisch design, zorgen wij samen voor een professioneel ontwerp gebaseerd op uw merkidentiteit.

Logo ontwerp

Een logo ontwerp is veel meer dan een symbool. Het zorgt voor herkenbaarheid en een sterke merkidentiteit. Laat Simplify een professioneel logo maken en zet uw bedrijf op de kaart.

Huisstijl

Een huisstijl is het gezicht van uw merk. Alle communicatie dient dit gezicht op consistente wijze uit te stralen. Laat ons uw visitekaartjes, briefpapier en/of enveloppen maken en garandeer een consistente merkbeleving voor uw klanten.

Flyers & Folders

Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten met behulp van flyers of folders? Simplify heeft de expertise in huis om professionele folders of flyers te ontwerpen. Geen idee is ons te gek. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om uw idee te bespreken.

Tip – Wenst u uw folder te verdelen in eigen streek? Ook voor huis-aan-huisbedeling kunt u bij ons terecht.

Brochures & Magazines

Bent u op zoek naar professioneel ontworpen brochures of magazines voor uw bedrijf? Een hoogwaardige catalogus, folder of magazine kan uw producten belichten, de aandacht trekken van potentiële klanten en aanzetten tot actie.

Campagnebeelden

Campagnebeelden zijn een belangrijk onderdeel van elke marketingcampagne en zorgen ervoor dat de aandacht van uw doelgroep getrokken en behouden wordt. Wij verzorgen grafische vormgeving voor drukwerk, online advertenties en nog veel meer.

Horeca & Retail

Is uw restaurant toe aan een nieuwe menukaart? Of wilt u uw aanbod van dranken in het zonnetje zetten met een aparte drankkaart? Bij ons zit u goed. Wij verzorgen elk soort drukwerk voor horeca en retail dat u maar bedenken kunt.

Evenementen

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere uitnodiging. Maak uw speciale dag nog specialer met een prachtige huwelijksuitnodiging of trouwkaart, verjaardagsuitnodiging of communiekaart.

Ontwerp op maat

Als full-service reclame- en grafisch ontwerpbureau zijn wij van alle markten thuis. Ongeacht wat u nodig heeft, wij kunnen u helpen uw idee in realiteit te veranderen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Drukwerk

Naast brochures of folders ontwerpen, kunnen wij ook het drukwerk voor u verzorgen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? U ontdekt ze hier.

Onze projecten

Hieronder vindt u een greep uit de projecten die wij hebben verzorgd voor onze klanten. Zo vindt u hier flyers, huisstijl, logo’s, brochures en overige ontwerpen. Wij verzorgen ook ontwerp op maat.

Prijzen grafisch ontwerp

Wij leveren goed doordachte en professionele diensten op het gebied van reclame en grafische vormgeving. Dit doen wij voor een prijs die wij redelijk achten voor u zowel als voor ons.

Onderstaande lijst van grafisch ontwerp prijzen zijn indicatief. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Logo ontwerp
Logo ontwerp
(Op basis van eigen idee)
€ 180
Logo ontwerp
(Brainstorm – 10 concepten)
€ 360
Vectoriseren bestaand logo € 45
Huisstijl
Visitekaartjes € 90 – € 135
Briefpapier € 45 – € 135
Envelop € 45 – € 135
Emailhandtekening € 90 – 135
Flyers & Folders
Flyer (enkelzijdig) € 135
Flyer (dubbelzijdig) € 225
Affiche € 180
Folder
(gevouwen vel, bv. drieluik)
€ 225
Brochures & Magazines
Brochure / Magazine
(geniet of gelijmd)
vanaf € 375
Campagnebeelden
Post sociale media € 90 – € 135
Campagnebeeld vanaf € 180
Horeca & Retail
Drankkaart of Menukaart
(vel papier wel/niet gevouwen)
vanaf € 180
Drankkaart of Menukaart
(boekje)
vanaf € 270
Cadeaubon € 135
Klantenkaart € 135
Evenementen
Huwelijksuitnodiging € 135
Geboortekaartje € 135
Ontwerpen op maat
Verpakking op aanvraag
Ontwerp op maat op aanvraag

Deze richtprijzen zijn exclusief 21% BTW en niet bindend.

Enkele tevreden klanten

Klaar om uw merk een boost te geven?

Bent u klaar uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen met creative branding en hoogwaardig grafisch ontwerp? Met een persoonlijke aanpak en ruime expertise, verzorgt Simplify elk project tot in de puntjes. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ook voor vragen of opmerkingen staan wij elke werkdag voor u klaar.