/    /  Belettering & Stickers

Belettering & Stickers

Maak uw bedrijf zichtbaar

Met belettering en stickers voor uw bedrijf trekt u net dat beetje extra aandacht. Maak bijvoorbeeld rijdende reclame met uw auto, versier uw winkel met muurstickers of zet tijdelijke acties in de spotlights met raambelettering. Wij beletteren en bestickeren in het design dat u wilt!

Onze aanbod in belettering

Wij verzorgen alles op het gebied van belettering en bestickering, van ontwerp en productie tot aan realisatie. Ongeacht of u op zoek bent naar stickers, carwrapping, raam- of muurbelettering, zandstraalfolie of zonwerende folie, wij zijn van alle markten thuis.

Stickers

Klein of groot, rond of vierkant, rode of gele stickers, bij ons kan het allemaal. Laat ons uw professionele stickers maken en trek de aandacht van uw doelgroep.

Autobelettering

Auto’s zijn rondrijdende reclameborden en met de juiste belettering zorgt u voor meer aandacht voor uw aanbod. Wij beletteren alles van auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en meer.

Carwrapping

Is belettering niet nog niet opvallend genoeg? Carwrapping trekt in ieder geval de aandacht. Bij ons kunt u uw auto laten wrappen in allerlei soorten en maten en in diverse kleuren. Ook voor rallywagens.

Raambelettering

Wij beletteren ramen en glaswerk voor diverse doeleinden. Wilt u uw winkel, appartementsgebouw of horecagelegenheid naar het volgende niveau tillen met raambelettering? Neem dan contact met ons op.

Muurbelettering

Laat ons uw muurbelettering ontwerpen voor al uw behoeften. U wenst een mooie muursticker om de kinderkamer op te vrolijken, of wenst uw nieuwbouw appartementsgebouw uit te rusten met een sticker per verdieping. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie op ramen zorgt voor meer privacy en een prettige sfeer. Laat ons uw zandstraalfolie ontwerpen met motief of logo, ook op volle vlakken mogelijk.

Zonwerende raamfolie

Op zoek naar een manier om een aangenamer binnenklimaat te realiseren? Met zonwerende folie komt er minder warmte binnen, wat zorgt voor een fijnere temperatuur en werkklimaat, Wij bieden zowel spiegelende en verduisterende zonwerende raamfolie.

Tijdelijke belettering

Een tijdelijke promotionele actie? Maak gebruik van tijdelijke (raam)belettering! Goed geprijsd en nadien makkelijk te verwijderen zonder lijmresten.

Onze projecten

Hieronder vindt u een greep uit de projecten die wij hebben verzorgd voor onze klanten. Zo vindt u hier voorbeelden van raambelettering, stickers, carwrapping en overige ontwerpen.

Wij verzorgen ook ontwerp op maat, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen belettering & stickers

Benieuwd naar onze carwrapping prijs of andere prijzen voor belettering en stickers? Ontdek hier onze prijslijst.

Onderstaande prijzen zijn indicatief. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Stickers
Prijzen zijn afhankelijk van het formaat
Losse stickers vanaf € 5
Stickers op rol vanaf € 35
Magneetstickers vanaf € 10
Belettering
Prijzen zijn afhankelijk van het ontwerp
Autobelettering vanaf € 150
Carwrapping vanaf € 1.500
Raambelettering vanaf € 50
Muurbelettering vanaf € 50
Zandstraalfolie vanaf € 50
Zonwerende folie vanaf € 200

Deze richtprijzen zijn exclusief 21% BTW en niet bindend.

Enkele tevreden klanten

Klaar om uw merk een boost te geven?

Bent u klaar uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen met creative branding en hoogwaardig grafisch ontwerp? Met een persoonlijke aanpak en ruime expertise, verzorgt Simplify elk project tot in de puntjes. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Ook voor vragen of opmerkingen staan wij elke werkdag voor u klaar.